طرز تهیه چای سبوس جو و گندم
0

مواد لازم برای تهیه چای گیاهی سبوس جو و گندم:

سبوس گندم/۱۵ گرم

سبوس جو (معمولی یا دوسر)/۱۵ گرم

چای سبز/یک قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)

۱ / ۵ لیتر برای تهیه این چای گیاهی ابتدا باید سبوس آسیاب نشده جو و گندم را در ظرف مناسبی بریزید و یک و نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (تا زمانی که حجم آب به نصف تقلیل یابد) سپس محتوی ظرف را روی حرارت مستقیم قرار داد.

سپس محتوی ظرف را صاف و داخل قوری چینی ریخته شود. در مرحله بعد باید چای سبز و هل را در قوری بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه (بسته به نوع چای) بر روی حرارت غیر مستقیم قرار داد. پس از این مدت زمان می توان محتوی قوری را صاف نموده و گلاب را به آن اضافه نمود. در صورت تمایل می توان از یک برش لیموترش نیز استفاده نمود.

 

خواص درمانی سبوس گندم و جو

طبع جو سرد و خشک است. ولی طبع گندم کمی گرم، خشک و معتدل است، گندم تازه خشک نشده گرم و تر است. از جمله خواص سبوس گندم و جو می توان به کاهش حملات قلبی، مؤثر در درمان پولیب‌های روده بزرگ، جلوگیری از سرطان های پستان، پروستات و رحم، مؤثر در درمان بواسیر، کاهش کلسترول، کمک به کاهش وزن، جلوگیری از ریزش مو، جلوگیری از سفید شدن مو، شفاف و روشن کننده پوست صورت، برطرف کننده جوش های صورت، کاهش اسهال، کاهش خون دماغهای ممتد، کاهش فشار خون، از بین برنده لک‌های روی گونه، پرپشت کننده ابرو، کاهش چربی پوست، جلوگیری از تیرگی و شکنندگی ناخن، جلوگیری از سنگهای صفراوی، بر طرف کننده ضعف اعصاب، بر طرف کننده کم خوابی، رفع کم کاری غده‌های درون ریز، جلوگیری از پوکی استخوان، جلوگیری از کم حجم شدن مغز استخوان، جلوگیری از پوسیدگی دندان، مؤثر در سبکی معده، از بین برنده ورم معده و روده، برطرف کننده یبوست و غیره اشاره نمود.

ارسال یک دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سیزده + 11 =

0

بالا

X